AKP'de istifa krizi! Erdoğan resti çekti: "Bırakın gitsinler!"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 23 2021
Gazeteci Fehmi Çalmuk, AK Parti içerisinde yaşanan kopuşa ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Gazeteci Fehmi Çalmuk, Politikadam'daki değerlendirmesinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Antalya’da yaptığı ve AK Parti içerisindeki kopuşa dikkat çektiği, “Biz bu yola çıkarken pazara kadar değil, mezara kadar beraberiz dedik. Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın.” ifadelerini değerlendirdi.
"ESAS KRİZ BUNDAN SONRA..."
Bazı isimlerin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı istifa ile tehdit ettiğini ifade eden Gazeteci Fehmi Çalmuk, Ak Parti yönetimi, Başkanlık Divanı ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekillerinin istifa tehdidinde bulunduğunu iddia ederek, "Erdoğan’ın konuşmasıyla AK Parti’de her şey bitmiş, etraf süt liman olmuş değil. Esas kriz bundan sonra…" ifadelerini kullandı.
İşte, Gazeteci Fehmi Çalmuk'un, "Bırakın Gitsinler" başlıklı o yazısı:
"Ak Parti ile ilgili son iki yazımızda ısrarla üzerinde durduğumuz konu vardı. Ak Parti içindeki karışıklıkların işaretlerini vermiştim. Ak Parti içinden parti kurmayları, bakanlar hatta onların ulak olarak gönderdiği gazeteciler, iş adamları “Ne oluyor?” diye başlayan cümleler ile merak adı altında ayar çekmeye çalıştılar.
Onlara en iyi cevabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’dan verdi.
“Biz bu yola çıkarken pazara kadar değil, mezara kadar beraberiz dedik. Bırakın gidenler gitsin, hiç umursamayın.”
Demek ki gitmek isteyenler var.
Demek ki gitmek isteyenleri durdurmak isteyen kadrolar var.
Birbiri arkasından konuşan kadrolar var.
“Birbiri arkasından konuşan dava adamı değildir” diyor Erdoğan.
Bu kadrolardan niyet “Ana kademe”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!9.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi10.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor


