AKP, Man adası belgelerini yalanlamak isterken doğruladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Aralık 8 2017
AKP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası belgelerine karşı hazırladığı broşürde, ‘gerçek belge’ olarak yine ‘sahte’ denilen CHP’nin açıkladığı belgeyi kullandı.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, AKP, 'ABD’deki dava ve CHP’nin asılsız iddialarına ilişkin bilgi dosyası' adıyla bir broşür hazırladı. Broşürde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Man Adası belgeleri olarak nitelendirilen iddialarıyla ilgili olarak açıklamalar da yer aldı.
Para transferini yapan Bellway Limited’in Türkiye’de kurulan bir şirket olduğu ileri sürülen broşürde yer alan gerçek belgede, şirketin adresi İngiltere olarak görünüyor.
Kılıçdaroğlu için 'F... ayarlı canlı bomba' nitelemesinin kullanıldığı broşürde, iddia edilen ve basına dağıtılan belgelerle ilgili olarak ilk kez 'Fuat Avni adlı hesabın da kullanıcısı olduğu iddia edilen Said Sefa'nın 27 Mayıs 2017’de kendi Twitter hesabından paylaşımlarda' bulunulduğu, daha sonra bu belgelerin 'theblacksea_ eu' adlı internet sitesine yüklendiği ileri sürüldü.
Broşürde, “Aynı gün sosyal medyadaki bazı Twitter hesapları bu konuyla ilgili gerçek belgeleri paylaştı. Böylece F...’nün Kılıçdaroğlu’nun eline tutuşturduğu belgelerin sahte olduğu anlaşıldı” denildi.
TEK FARK MUSTAFA ERDOĞAN KISMININ KARARTILMASI
Ancak ‘gerçek belge’ olarak nitelendirilen belgenin hangi Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldığı, resmi bir yetkili olup olmadığı açıklanmadı. AKP'nin broşürde yer verdiği 2 sayfalık belge, CHP’nin basına dağıttığı ve internet sitesinden açıkladığı belgeler arasında yer alıyor. Tek fark ise, CHP’ninkinden farklı olarak 'Mustafa Erdoğan' adının olduğu bölümün karartılmış olması.

Broşürde, “Gerçek belgelerde para transferlerinin iki Türk bankası olan Türkiye Halk Bankası ile Al
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.Teknik güncelleme duyurusu3.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı4.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!5.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış
6.AİHM ailesinden 850 km uzakta tutulan kişi için Türkiye'yi mahkum etti!7.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...8.Fatih Erbakan’dan KHK'lıların durumuna dikkat çekti: Aileleriyle birlikte milyonlar mağdur9.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?10.CHP’li Tan güvenlik zaafını açıkladı: İHA, Ankara’da ROKETSAN’a çok yakında düşürüldü

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







