AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Milli Görüşçü isim geliyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 22 2021
Osman Nuri Kabaktepe'nin AKP İstanbul İl Başkanlığı'na aday gösterildiği duyuruldu.

İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun."
Mevcut İl Başkanı Bayram Şenocak, dün (21 Şubat 2021) yaptığı açıklamayla kongrede aday olmayacağını söylemişti.
Osman Nuri Kabaktepe Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlenmiş, kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştu.Kabaktepe 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı da oldu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.Teknik güncelleme duyurusu3.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı4.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!5.AİHM ailesinden 850 km uzakta tutulan kişi için Türkiye'yi mahkum etti!
6.Fatih Erbakan’dan KHK'lıların durumuna dikkat çekti: Aileleriyle birlikte milyonlar mağdur7.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?8.CHP’li Tan güvenlik zaafını açıkladı: İHA, Ankara’da ROKETSAN’a çok yakında düşürüldü9.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!10.Fevzi Çakır da Habertürk'teki görevinden istifa ettiğini duyurdu

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







