AKP İsrail ile ilişkilerde sessiz sedasız yeni bir adım attı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 17 2018
AKP; Havuz medyasındaki söylemin aksine İsrail ile ilişkileri normalleştirme yönünde yeni bir adım attı
İsrail'de yayın yapan Yedioth Ahronot Gazetesi'nin haberine göre Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerde yeni bir ilerleme adımı atılıyor. Gazetede yer alan habere göre Türkiye ile İsrail arasında kapalı kapılar arkasında görüşmeler gerçekleştiriliyor ve “normalleşme” doğrultusunda anlaşmaya varıldı .
Yedioth Ahronot’un Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilere dair haberine göre Türkiye ve İsrail heyetleri arasında bir dizi görüşme gerçekleştirildi ve bu ayın sonuna doğru taraflar büyükelçi ataması gerçekleştirecek.
Mayıs ayında İsrail'n Gazze sınırında Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği katliam sonrası Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkiler gerilmiş ve büyükelçiler geri dönmüştü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...8.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


