"AK Parti'nin seçim ısrarı nedeniyle ülkede barış ortamı kaldırıldı"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'de iyi bir bayram ortamı olmadığını, 7 Haziran'dan sonra ülkenin bir kaos ortamına sürüklendiğini dile getirdi. Tanrıkulu, AK Parti'nin seçim ısrarı nedeniyle ülkede barış ortamı kalmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Kurban Bayramı bayramlaşması başladı. CHP'nin kabul heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve Parti Meclisi Üyeleri Fevzi Gümüş ile Rana Bozkurt yer alıyor. DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova başkanlığındaki heyetin ziyaretinin ardından bayramlaşmaya gelen partilerden biri de CHP ile ittifak görüşmeleriyle gündeme gelen Vatan Partisi oldu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, ağız tadıyla bir bayramın yaşanmadığını ifade etti. Seçim güvenliği açısından Doğu'da bir durum olmadığını belirten Senem, seçimin yasalara uygun, meşru şekilde sonuçlanması için tedbirlerin alınmasını istedi. YSK'nın seçim güvenliğini sağlaması gerektiğini dile getiren Senem, bu seçimde AK Parti iktidarından ülkenin kurtulması gerektiğini ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Türkiye'de iyi bir bayram ortamı olmadığını kaydetti. 7 Haziran'dan sonra ülkenin bir kaos ortamına sürüklendiğini dile getiren Tanrıkulu, insanların diken üstünde bayramı yaşayamadığını kaydetti. AK Parti'nin seçim ısrarı nedeniyle ülkede barış ortamının kaldırıldığını ifade eden Tanrıkulu, 1 Kasım'da sağduyunun galip gelmesini istedi. CİHAN
<< Önceki Haber "AK Parti'nin seçim ısrarı nedeniyle ülkede barış... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER