Ahmet Hakan şaşırtmadı: Albayrak'a sürekli linç ve hakaret var
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 14 2020
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın akıllara zarar dolar yorumuyla ilgili gelen eleştirilerle ilgili olarak "Bu, sıradan bir ‘ekonomi bakanı eleştirisi’ değil. Bu başka bir şey. Çok başka bir şey. İşte tam da bu nedenle daha çok bir lobi faaliyetini andırıyor" dedi.
Döviz fiyatlarının yükselmesiyle ilgili sorduğu soruya "doların artması BMW, Mercedes'e binenleri ilgilendirir, sade vatandaşın dolarla işi yok" ve "sen maaşını dolarla mı alıyorsun, iner de çıkar da" şeklinde akıllara durgunluk verecek şekilde cevaplayan Bakan Albayrak'a destek, sorduğu soruyu açamayan Ahmet Hakan'dan geldi.
Albayrak hakkında uzun zamandır aşırıya kaçan, hayli agresif ve hiç de olağan olmayan dozda bir karalama kampanyası yapıldığını öne süren Hakan, "Hakkında olumlu tek bir harfe bile yer verilmiyor. ’Yahu şunu da iyi yaptı’ cümlesinin yanına bile yaklaşılmıyor. Adı geçtiği anda hücuma geçiliyor. ‘Ama şu kararı da gayet yerinde’ denmiyor" ifadesini kullandı.
Hakan şöyle devam etti:
"Hepsini geçtim... Mesela ‘Çokomelli konusunda ne güzel bir tutum aldı’ diyen bile yok. Peki ne var? Sürekli bir linç var. Sürekli bir hakaret var. Sürekli bir hedef alma var.
Bu, olağan bir şey değil. Bu, sıradan bir ‘ekonomi bakanı eleştirisi’ değil. Bu başka bir şey. Çok başka bir şey. İşte tam da bu nedenle... Daha çok bir lobi faaliyetini andırıyor. Öylesine bir kıvam kaçması, öylesine bir tadında bırakmama, öylesine bir aşırı abanma söz konusu ki... Bugün değilse bile yarın... Bu anormal ve sıra dışı kampanya hayli etkisiz kalacak gibi."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu
6.Özel'den Erdoğan'a S-400’ler için: “Tükürdüğünü yalamaya kalkıyor”7.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







