Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismin transferini duyurdu

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Salı, Ağustos 30 2022
Türkiye'den takımına kattığı isimlerle dikkat çeken Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, yeni transfer çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu.
Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismin transferini duyurdu

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den transfer etmeye hazırlandıkları Dimitrios Pelkas için konuşan Ilıcalı, "Son transferleri yapmak için hala 24 saat çalışıyoruz. Dimitrios Pelkas, bu geceki (salı) Queens Park Rangers maçında benimle birlikte olacak. Pazar günkü Sheffield United maçında oynamasını bekliyorum. Bir transfer hedefimiz daha var. Taraftarlarımıza son sürprizimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Taraftarların Hull City için, "En iyi transfer dönemi" sözlerine de değinen Acun Ilıcalı, "Bunu okudum ve aynı fikirde olduğumu söylemeliyim. Bunu hissettikleri için mutluyum" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir