Galatasaray'ı korkutan haber Madrid'ten

Kaka transferini bitirmeye çalışan G.Saray, Mourinho'nun transferdeki hedefini görünce şok yaşadı. Ünlü teknik adam, kaleci adayları arasına Muslera'yı da aldı.

Galatasaray'ı korkutan haber Madrid'ten

Galatasaray, Real Madrid'den Kaka'yı almaya çalışırken, İspanyol ekibinin sürpriz bir teklifle Galatasaray'ın kapısına dayanması bekleniyor. 

İspanya'dan gelen haberlere göre; Casillas'ı yedek oturtmaya başlayan teknik direktör Jose Mourinho, bu kez de yeni kaleci arayışlarına girdi. Mourinho'nun hedefineki iki isimden birisi Valencia kalecisi Vicente Guaita, diğeri de Galatasaraylı Muslera

Mourinho'nun iki kaleciden birisinin alınmasını istediği fakat Real Madrid yönetiminin şu ana kadar hamle yapmadığı iddia edildi. Mourinho'nun Muslera veya Guaita için hamle olmaması nedeniyle kızgın olduğu ve "Yoluma Adan'la da devam ederim" diyerek rest çektiği gelen bilgiler arasında.

Daha önce İspanyol gazeteleri Mourinho'nun, Casillas'a alternatif bir kaleci aradığını ve alternatifler arasında Uruguaylı Fernando Muslera'nın da yer aldığını iddia etmişti.
<< Önceki Haber Galatasaray'ı korkutan haber Madrid'ten Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER