83'lük Gezer, Davutoğlu'nu protesto etti! Gözaltına alındı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Ağustos 26 2015
Erdoğan ve Davutoğlu'nun katıldığı cenaze töreninde 83 yaşındaki Abdullah Gezer gözaltına alındı.
83'lük Gezer, Davutoğlu'nu protesto etti! Gözaltına alındı

Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle vefat eden 18'inci Dönem Malatya Milletvekili ve eski bakanlardan Güldal Akşit'in babası Galip Demirel toprağa verildi.

Galip Demirel'in naaşı, İçişleri Bakanlığı'ndaki törenin ardından Kocatepe Camisi'ne getirildi. Demirel için burada düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AKP MKYK Üyesi Hayati Yazıcı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski bakanlardan İdris Naim Şahin, Mehmet Keçeciler ile vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, cami avlusunda Demirel'in kızı, eski bakanlardan Güldal Akşit ile oğlu Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel'e taziyelerini iletti. Akşit, Erdoğan ve Davutoğlu'na babasının hayatının anlatıldığı birer kitap verdi.

Eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı da yapan Demirel'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından tören mangasının omuzlarında TBMM'ye ait cenaze aracına konulmak üzere götürülürken, Erdoğan ve Davutoğlu da naaşın ardından cenaze aracına kadar yürüdü.

Galip Demirel'in cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.




83 YAŞINDAKİ PROTESTOCU GÖZALTINA ALINDI

Bu arada, Erdoğan ile Davutoğlu

Bu haberler de ilginizi çekebilir