528 bin nüfuslu şehirde 399 bin kişi icralık: Sandıktan AKP rekor ile çıktı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 29 2018
Türkiye’nin icra rekoru Çorum’da kırıldı. Son seçimde AKP’ye yüzde 52’lik destek veren 528 bin nüfuslu kentte 399 bin kişinin icralık olduğu belirlendi.
528 bin nüfuslu Çorum 'da geçen yıl 322 bin olan icra dosyası sayısı bu yıl 399 bine ulaştı. Bu tabloya rağmen icra rekoru Çorum 'da 24 Haziran seçimlerinde AKP 'ye rekor oy çıktı…
Çorum 'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan yüzde 64.56 oy aldı ve Çorumluların 223 bin 185'i ‘Erdoğan ile devam' dedi. Muharrem İnce'nin oy oranı 91 bin 732 seçmenle yüzde 26.54'te kaldı. Meral Akşener'in oyları ise “Borçları yasal takibe alınan 4,5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını yapılandıracağız'' sözü vermesine rağmen, yüzde 7.38'de kaldı. Akşener'e 25 bin 521 oy çıktı. Çorum 'da AKP 'nin oy oranı ise yüzde 52 oldu. CHP yüzde 20.3, MHP yüzde 14, İYİ Parti yüzde 8.4 ve HDP yüzde 3.6 oy aldı. Çorum 'un bazı ilçelerinde ise AKP 'ye verilen oylar yüzde 82'ye kadar yükseldi.
11 İCRA DAİRESİ VAR
Çorum merkezde 5, Sungurlu, Alaca, İskilip, Kargı, Bayat ve Osmancık ilçelerinde ise 1'er olmak üzere toplam 11 icra dairesi faaliyet gösteriyor. Çorum 'daki 11. İcra Dairesi de önceki gün törenle açıldı.
Çorum merkezde 100 bin, ilçelerde ise 300 bin civarında icra dosyası işlem görüyor. İcra dosyalarında banka kredisi ve kredi kartı, Telekom, esnaf borçları, elektrik, su ve tabela vergisi borçları başı çekiyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!7.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!8.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







