4 hafta arayla iki farklı kare: Deprem bölgesinde bastonla gezen Soylu, vole vurdu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 19 2023
Bel rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü açıklayan ve 4 hafta önce bastonla görüntülenen Süleyman Soylu, futbol topunu görünce bir anda iyileşti. Dün Eyüpspor Futbol Akademisi'ni ziyaret eden Soylu, adeta hünerlerini sergiledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından bel rahatsızlığı nedeniyle istiharete çekildiğini açıklamıştı. Bu açıklamadan bir süre sonra Soylu, Mart ayının sonlarında depremin merkezi Kahramanmaraş'ta katıldığı bir iftarda bastonla görüntülenmişti.



Dün Eyüpspor Futbol Akademisi'ni ziyaret eden Soylu, futbol topunu görünce rahatsızlığını adeta unuttu. Gençlerle bir araya gelen Soylu, futbol topunu görünce hünerlerini sergiledi.
Görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı. Kullanıcılar Süleyman Soylu'nun kısa bir süre öncesine kadar bastonla gezdiğini hatırlatarak 'çabuk iyileştiğini' kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var9.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var10.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







