30 subayın iadesine Bakanlık’tan itiraz
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 6 2016
Milli Savunma Bakanlığı, İzmir’deki askeri casusluk davası nedeniyle meslekten çıkarılan subayların, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi kararı ile TSK'ya dönüşlerine itiraz etti.

Sözcü gazetesinin haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı’nın itiraz gerekçesinde, ihraç kararının doğru olduğu savunuldu. Genelkurmay’ın bildirdiği görüş doğrultusunda yapılan itiraz nedeniyle haklarındaki göreve iade kararı kesinleşmeyen subaylar, bu nedenle görevlerine başlayamadı. İtirazı da AYİM karara bağlayacak. MSB’nin, AYİM’in önceki günlerde 30 subayla ilgili verdiği mesleğe dönüş kararına itiraz edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Son olarak da aynı davadan yargılanan 30 subay için AYİM, benzer bir karar almıştı. Bakanlığın 30 asker için de alınan geri dönüş kararına itiraz edip etmeyeceği tartışma konusu oldu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?7.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı8.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı9.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi10.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olm...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...


